Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.

A Mer-Ex Kft.-nél amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés is: problémamentesen.
Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül díjmentesen visszaküldheti részünkre. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük írjon emailt a info@royalclinics.hu email címre.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát. Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.

Tudnivalók a Mer-Ex Kft. által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:

–      A Mer-Ex Kft. által forgalmazott termékek visszaküldése néhány lépésben:

1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek.

2. Az emailben jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja:

• vásárlási utalványt kér, amelyet felhasználhat ugyanazon termék cseréjére, vagy egy másik Glowbiotics termékre;
• a termék árának visszautalását választja (azaz szeretné, ha a Mer-Ex Kft. visszatérítené az Ön által visszaküldött termék vételárát)

Amennyiben Ön a vásárlási utalvány opciót választja, az alábbiakat tudnia kell:

– a vásárlási utalvány átruházható és összevonható más kedvezménnyel/vásárlási utalvánnyal is;
– a vásárlási utalvány felhasználásának időtartama 24 hónap
– a vásárlási utalvány felhasználható bármely Glowbiotics termékre
– a vásárlási utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel úgy, hogy az utalvány összege kedvezményként a vásárlás során, a fizetéskor a Felhasználó/Ügyfél által kiválasztott, kosárba helyezett termékek (azaz a Kosár) végösszegéből levonásra kerül;

Amennyiben a termék árának visszatérítését választja, és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra.
Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizette ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni. A Mer-Ex Kft. a vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizeti vissza.

A vásárlónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon oldja meg/vigye véghez a termék visszajuttatását a Mer-Ex Kft. részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.

– A termék visszaküldésének feltételei:

1. A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló. (A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)
2. A visszaküldeni kívánt terméket a Mer-Ex Kft. csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.

A Mer-Ex Kft. fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.
A Mer-Ex Kft.  fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. A Mer-Ex Kft. ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.
A Mer-Ex Kft. elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.
3. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.
4. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.
5. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.
Itt találja a termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:

A termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

Vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek

– A vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek az adott termék kategóriájának feltételeivel
– Amennyiben a termék teljes vételára vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, készpénz fizetés nélkül, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját) és az ismét levásárolható lesz
– Amennyiben a termék vételára részben vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját), amelyet levásárolhat egy új rendelésnél, az utalványon felüli kifizetett összeget pedig visszautaljuk. Ha a vásárlási utalvány felhasználási ideje lejárt, nem lehetséges a felhasználás

Adatkezelés:

2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

Elállás, termékszavatosság, kellékszavatosság, visszatérítés

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Jótállás

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

Szerzői jogok

1999. évi LXXVI. törvény

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommalösszefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról; 45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokravonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól