A márkáról

 

A “JÓ BAKTÉRIUMOK”

A probiotikumok (a jó baktériumok) pozitív hatását nem csak az emésztőrendszer egészségében tapasztalhatjuk. Amikor a „rossz baktériumok” kiszorítják a „jó baktériumokat”, akkor gyulladást indukálnak, ami aztán bármit kiválthat: pattanást, rozáceára és korai öregedésre való hajlamot.

  • VÉDIK a bőr mikrobiomját
  • EGYENSÚLYBA HOZZÁK a jó és a rossz baktériumokat a bőrön
  • VISSZAFORDÍTJÁK az idősödés jeleit, feszesítenek, tonizálnak
  • TISZTÍTJÁK a közepes-súlyos aknés bőrt
  • CSÖKKENTIK a bőrpírt és a gyulladást
  • HIDRATÁLNAK a puhább, feszesebb bőrért

ORVOSI ERŐSSÉGŰ ÉS TISZTASÁGÚ PROBIOTIKUS BŐRÁPOLÁS

A probiotikus bőrápolás úttörőjeként a GLOWBIOTICS egyedülálló bőrápolási terméksort hozott létre, amely specifikus bőrbetegségeket céloz meg: ideértve azokat a nehezen kezelhető állapotokat, amelyek hormonális zavarokból, gyulladások miatt és a mikrobiom egyensúlyának felbomlása miatt alakulnak ki.

A GLOWBIOTICS 100%-ban elkötelezett amellett, hogy tiszta, biztonságos és hatékony termékeket kínál. Formuláiban nem használ parabéneket, ftalátokat, szulfátokat, mesterséges színezéket, ásványolajokat, mérgező vagy a hormonháztartásra káros összetevőket.

Ezen szenvedély és a formulák filozófiáját a márka egyik alapítója, Christine Watson fogalmazta meg, aki kétszeres rák túlélőként kezdte el a bőrápoló összetevők kutatását. Hamar rájött, hogy nagyon kevés bőrápolási család alkalmas azok számára, akik speciális bőrproblémákkal küzdenek. Kutatása probiotikumok és más hasznos összetevők alkalmazásához vezetett, amelyek úgy segítenek a bőr állapotának változtatásában, hogy nem károsítják azt.

A probiotikumok a „jó baktériumok”, és amikor a “rossz baktériumok” meghaladja a jók számát, akkor gyulladás lép fel, melyek kiválthatják a pattanásokat, a rozáceát, érzékenységet és idő előtti öregedést. A GLOWBIOTICS a gyulladások csökkentésére és a bőr kiegyensúlyozására összpontosít. A tudományosan igazolt klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a GLOWBIOTICS készítményekben lévő probiotikumok, prebiotikumok, jótékony növényi készítmények és okos peptidek elősegítik a bőr egyensúlyának és ragyogásának helyreállítását, lehetővé téve minden bőrtípus számára, hogy belülről kifelé változzon.

Az alapítók

DAVID WATSON
(alapító)
David Watson neve jól ismert a bőrápolás világában. Az ő nevéhez fűződik az olyan márkák, mint pl. a BioMedic® és a philosophy® bevezetése és ismertté tétele. A szépségápolás és az orvos-esztétika világába a GLOWBIOTICS márkával tért vissza. Davidnek óriási tapasztalata van abban, hogy egy márkát a koncepciótól kezdve végigkísérjen az úton, amíg az az iparág vezetőjévé válik. David a GLOWBIOTICS által egy sikeres új márkát vezetett be az orvosi világba, kiaknázva hatalmas tapasztalatát és a bőrápolás iránti szenvedélyét. Jelentős start-up tapasztalatával David ismét újratervezi az orvosi bőrápolást azzal, hogy az innovatív GLOWBIOTICS családot a térképre helyezi. A GLOWBIOTICS a legújabb koncepciója, mellyel piaci rést tölt be, elérhető, személyre szabható probiotikus bőrápolást kínálva.
CHRISTINE WATSON
(alapító)
Christine karrierjét Londonban kezdte, a Harrods beszerzőjeként. Ő felelt a luxus szépségápolási és bőrápolási márkák kiválasztásáért. Ekkor találkozott későbbi férjével, David Watsonnal, amikor ő a philosophy® márkát vezette be a Harrods-nál. Erős kiskereskedelmi hátterére, valamint az orvosi kérdésekkel és mellrák túlélőként szerzett személyes tapasztalataira támaszkodva Christine hozzájárult a hatékony, orvosi színvonalú bőrápolás és a gyönyörű és elérhető termékek példátlan egyesülésének kialakításához, amely valódi újdonságot jelent a piacon. Christine közreműködésével a GLOWBIOTICS komoly, célozott formulákat kínál élvezetes és új módon, olyan termékcsalád formájában, melyekben valóban kötődhetünk és magunkénak érezhetünk. Egy cél vezérelte őket: az, hogy minden páciens és minden vásárló számára egyszerű, érthető kezelési módot biztosítson. Ezért David és Christine egy sor hatékony, probiotikus bőrápoló megoldást dolgozott ki, amelyek egyablakos vásárlást kínálnak a fogyasztók számára. Az így létrejött termékcsalád lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy csodás eredményeket érjenek el probiotikus bőrápoló termékek használatával, melyek elősegítik az öregedési folyamatok visszaordítását és az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrt.